Smeštaj NA TARI

SV. ĐORĐE TARA

Naš smeštaj na Tari smo podredili ugodnom planinskom boravku sa naglaskom na prirodnim materijalima. Kako bismo vam ponudili drugačije okruženje od gradske vreve. Drvene brvnare, smeštaj u burićima i apartmanima na Tari, Nagramak, Sekulići, Mitrovac na Tari.

Drvena

Brvnara 1

Brvnara kompletno urađena od drveta i prirodnih materijala u planinskom dugu, učiniće vaš boravak prijatnim. U prizemlju vas očekuje dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. Stepenice vode do gornjeg sprata i veće sobe koja ima dve garniture koje se razvlače i može poslužiti i kao drugi dnevni boravak. Tu je i dodatna soba, koja ima jedan bračni i jedan zasebni kreve. Brvnara poseduje zastakljenu terasu, koja se zimi greje, centralnim grejanjem, kao i ostatak brvnare. Ambijent u kojem dominira drvo, će biti pravi kutak za vaš odmor.

70 m2

8 osoba

Wi-Fi

TV

Terasa

Fotografije
Rezervišite

Drvena

Brvnara 2

Druga brvnara u našoj ponudi, čiji je svaki delić urađen od drveta. Na ulazu vas čeka trpezacija sa kuhinjom, zasebnom sobom i kupatilom. Soba u prizemlju ima veliki bračni krevet i izlazak na prelepu terasu sa koje se pruža pogled na skijalište i šumu. Na spratu se nalaze još dve zasebne sobe i mali wc. Veća soba ima dva kreveta i dvosed koji se razvlači u izlaz na terasu sa koje se pruža prelep pogled na skijalište i šumu. Na spratu je i manja soba koja ima bračni krevet. Cela brvnara ima centralno grejanje i biće vam udubno i toplo u hladnim zimskim danima. 

70 m2

8 osoba

Wi-Fi

TV

2 terase

Fotografije
Rezervišite

U brvnari 1

Apartman 1

Apartman 1 je u prizemlju brvnare 1. Ima svoj zastakljenu terasu i izlaz na dvorište. Opremljena kuhinja, centralno grejanje, peć na drva će vam omogućiti pravi planinski odmor na Tari.

40 m2

2 osobe

Wi-Fi

TV

Terasa

Fotografije
Rezervišite

Sa pogledom na skijalište

Apartman 2

Apartman 2 sa pogledom na ski stazu Nagramak. Apartman ima opremljenu kuhinju, centralno grejanje i prostrano kupatilo. Uživajte u našem smeštaju na Tari sa pogledom na prirodu.

35 m2

2 osobe

Wi-Fi

TV

Fotografije
Rezervišite

Sasvim drugačiji smeštaj

Veliko bure

Veliko bure predstavlja jedinstven smeštaj na Tari. U bure smo spkovali dvosed na razvlačenje, mini kuhinju sa stolčićem, kupatilo. Bure ima centralno grejanje i predvorje u kome možete sedeti i odložiti vaše stvari.

2 osobe

Wi-Fi

TV

Fotografije
Rezervišite

Burići u službi opuštanja

Burići

Pored velikog bureta, u ponudi su i manji burići. Dva bureta su za spavanje, jedno predstavlja trpezariju, dok je u poslednjem kupatilo. Jedinstven smeštaj na Tari je upotpunjen burićima. Prolaznici u šetnji redovno zastaju da uživaju u ovom prelepom okruženju na Tari.

Fotografije
Rezervišite

Planinski odmor na Tari

Šta vam još nudi naš smeštaj na tari

Naš smeštaj na Tari smo podredili ugodnom planinskom boravku sa naglaskom na prirodnim materijalima. Kako bismo vam ponudili drugačije okruženje od gradske vreve. Uživajte u skijanju, sankanju, šetnjama i čistom planinskom vazduhu na Tari.

Skijalište Nagramak

Skijanje na Tari

Uz naš smeštaj na Tari, nalazi se ski staza Nagramak. Do same staze možete doći peške, na raspolaganju vam je i žičara. U okruženu našeg smeštaja na Tari, najmlađi se mogu sankati a možete uživati i u šetnji. 

Fotografije
Rezervišite

Sportski sadržaji

Rekreacija

U okviru našeg smeštaja na Tari, nalazi se teren sa košem, obložen bezbednom podlogom. Posedujemo sto za stoni tenis i sportske rekvizite za vešbanje. Imajte aktivan odmor na Tari.

Fotografije
Rezervišite

VREME JE ZA VAŠ ODMOR NA TARI

DOŽIVITE PRIRODU TARE

Rezervišite
KONTAKT

Sveti Đorđe Tara
Tara, Mitrovac na Tari,
Sekulići, ski staza Nagramak
info@svdjordje-tara.rs
0606444477

LOKACIJA

Smešteni smo u jednom od najlepših delova Tare, uz ski stazu Nagramak. Od Mitrovca na Tari smo udaljeni 6km. Do smeštaja na Tari je moguće doći iz pravca Bajine Bašte, Užica ili Mokre gore. Na linku možete naći detaljnije informacije o našoj lokaciji na Tari i načinu dolaska.

Zapratite nas

Pratite naše objave i najnovije informacije o smeštaju na Tari

Sveti Đorđe Zrenjanin
Pogledajte naš smeštaj u Zrenjaninu Sveti Đorđe Zrenjanin